Nieuwsgierig wat wij precies voor je kunnen betekenen? Hier kun je ons volledige aanbod bekijken.
Naast de basistraining en de verdiepingstrainingen voor naasten bieden we ook lezingen en gezins- of groepsgesprekken aan.


Basistraining

In deze training krijg je de basiskennis over het proces dat je doormaakt wanneer je samenleeft met iemand met PTSS. Waar sta jij als naaste? Wat heb jij nu nodig? En; hoe zorg je ervoor dat je in je kracht komt te staan?
Je krijgt praktische tips en tools mee voor thuis.

Praktische informatie:
Duur: 1 dag
Inclusief een smaakvolle lunch
Prijs: € 99,- per persoon 

Datum en locatie volgen nog. 

Deze training geeft je inzicht in jouw proces.


Verdiepingstraining

Deze training is het vervolg van de basistraining. Gezamenlijk gaan we dieper in op de processen die je als naaste doorloopt. Je krijgt meer inzicht in jezelf, waarom je handelt zoals je doet én hoe je dit op positieve wijze verandert.

Praktische informatie:
Duur: 1 dag
Inclusief een smaakvolle lunch
Prijs: € 99,-

Datum en locatie volgen nog.

Korting
Boek je beide trainingen tegelijk? Dan krijg je korting en kost het € 175,-.


Coaching en Gezinsgesprekken

Coaching: Zowel iemand met de diagnose PTSS of de naaste van iemand met PTSS kan gebaad zijn bij coaching. 1 op 1 gesprekken voeren en doelen stellen op weg naar meer bewustwording over je processen.

Wanneer iemand in het gezin PTSS heeft, kan de balans of openheid zoek zijn. Wij bieden gezins- of groepsgesprekken aan, zodat jullie weer vanuit verbinding met elkaar kunnen leven. We bieden ook groepsgesprekken aan voor naasten. 

Kosten: Kosten zijn op aanvraag. Neem hier contact met ons op voor meer informatie.


Lezingen en presentaties

Wil je als professional meer informatie krijgen over de processen van een naaste? Ben je benieuwd hoe het is om als kind of partner te leven met iemand met PTSS? Of wil je juist een persoon die de diagnose PTSS kreeg en nu PTSS klachtenvrij is zijn verhaal horen vertellen?

Dit kan tijdens een lezing of presentatie.

De lezing of presentatie kan ook in een tweeluik gegeven worden. Het eerste deel gaat over de invloed van PTSS binnen een huwelijk en de processen als naaste. Het tweede deel gaat over de processen die je doorloopt als iemand PTSS klachtenvrij is, hoe is dit ook voor de naaste?


Training voor professionals

Kom je in jouw praktijk steeds vaker in aanraking met personen met de diagnose PTSS en hun naasten? Wil je achterliggende informatie over welke processen een naaste doorloopt, en hoe je dit zo goed mogelijk kunt begeleiden?


E-learning

De e-learning is op dit moment nog in ontwikkeling. Houd onze website in de gaten!


Neem dan contact op voor meer informatie.